Syoss lanseaza o gama profesionala dedicata celei mai frecvente probleme a scalpului: matreata

Una din patru femei se confrunta cu matreata, potrivit unui studiu privind problemele de ingrijire a frumusetii. De asemenea, 43% dintre acestea au declarat ca au in general probleme cu scalpul, fie diferite iritatii, eczeme sau matreata.

Principala provocare cand vine vorba de matreata este recidiva. De multe ori, aceasta afectiune a pielii capului poate reaparea in timp daca nu sunt indepartate cauzele, indiferent de produsul utilizat.

De aceea, folosind un compus inovator – platinum-standard Zinc pyrithione- care lupta impotriva cauzelor formarii matretii, Syoss a dezvoltat o noua solutie profesionala de ingrijire a parului- Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100, sampon anti-matreata, cu protectie anti-recidiva timp de 8 saptamani.

Noua gama Syoss lupta impotriva matretii si a cauzelor formarii ei, inlatura cu pana la 100% eficienta scuamele de la prima spalare, calmeaza si restabileste echilibrul de hidratare al scalpului, redandu-i aspectul sanatos. In acelasi timp, confera o senzatie de prospetime si revigorare, datorita parfumului de grapefruit si mar verde.

Formula are la baza inovatia platinum-standard Zinc pyrithione, un complex cu proprietati anti-fungice si bacteriostatice, creat special pentru a actiona pe termen lung impotriva cauzelor matretii (uscaciunea pielii, problemele fungice de la nivelul scalpului etc).

Noua gama profesionala anti-matreata Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 este formata din doua produse:

  • Sampon anti-matreata uscata Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrem, 500 ml

Pret: 17,49 lei

  • Sampon anti-matreata grasa/severa Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Anti-grease, 500 ml

Pret: 17,49 lei

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *