Stejarii Country Club lanseaza programul de activitati de vara pentru copii, Summer Camp 2016

Stejarii Country Club lanseaza unul dintre cele mai complexe programe de vara pentru copii: Summer Camp 2016. Dedicat micutilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani, programul este format din module de cate o saptamana si include o mare varietate de activitati sportive precum tenis, inot, arte martiale, padel, squash etc., ateliere de creatie, workshopuri educationale si jocuri.

Activitatile sunt organizate in program full time, de luni pana vineri, de la 8:30 pana la 17:00, reprezentand oportunitatea ideala de petrecere a vacantei intr-un mod placut si constructiv. Summer Camp ii reuneste pe copii in mijlocul naturii si urmareste sa le descopere noi pasiuni, sa le dezvolte abilitatile de socializare, sa le ofere educatie non-formala si multa distractie. In tot acest timp, cei mici vor parcurge activitati atent selectate, sub supravegherea instructorilor profesionisti si a personalului specializat.

Copiii sunt inrolati in activitati sportive precum: tenis, inot, squash, padel, fotbal, Karate Kyokushin, Mix Dance, Kick Boxing, jocuri de agilitate, alergari si sarituri. Acestea sunt completate de excursii tematice, in care cei mici descopera puncte de interes din Bucuresti (gradina zoologica, gradina botanica, muzee etc.), si de ateliere de nutritie, ateliere de pictura pe ceramica si Lego. Mai mult, copiii beneficiaza de gustari si pranzuri sanatoase, pregatite doar cu ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate.

Activitatile sportive se desfasoara in mijlocul naturii, copiii avand acces la facilitatile clubului: terenuri cu zgura Conipur Pro Clay, piscine, studio de arte martiale, terenuri de padel, squash si fotbal. Orele de dans au loc in studioul dedicat, cei mici invatand coregrafii pe melodii antrenante si moderne.

In editiile anterioare s-au inscris copii de diferite nationalitati. Astfel, cei mici au avut ocazia sa isi faca prieteni noi, sa socializeze in diferite limbi si sa descopere culturi si obiceiuri, sub supravegherea instructorilor bilingvi.

Mai multe informatii despre Stejarii Country Club sunt disponibile pe site-ul www.stejariicountryclub.ro

Complexul de Agrement La Stejarii, care isi desfasoara activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operational Regional 2007 – 2013 si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala. Axa prioritara 5: Dezvoltarea durabila si promovarea turismului, domeniul major de interventie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterii calitatii serviciilor turistice”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *