Saptamana 25 de sarcina

Bebelusul tau cantareste acum 660 de grame si are o lungime de 35 de cm. Acum este perioada cand pielea sa incepe sa se netezeasca si incepe sa semene din ce in ce mai mult cu un bebelus. Simturile sale se intensifica, iar la 26 de saptamani raspunde deja la atingere, prin stimuli ai creierului. Daca aprinzi o lanterna in fata burticii, bebelusul se va intoarce cu fata catre lumina, ceea ce inseamna ca nervii sai optici functioneaza.

La fiecare vizita prenatala, medicul tau iti va lua tensiunea si iti va preleva probe de urina. In felul acesta, probleme caracteristice graviditatii precum preeclampsia sau diabetul gestational, pot fi detectate si tratate.

Degetele si incheieturile de la maini sunt amortite si chiar te dor. Este pusa presiune pe acestea, tocmai de aceea simti stari de disconfort.  Este indicat sa vorbesti cu medicul care iti urmareste sarcina, pentru a determina daca exista si alte cai, prin remedii naturale care pot diminua durerile.

Nota: Fiecare fat se dezvolta in mod diferit. Acest articol a fost conceput pentru a oferi o idee generala asupra cresterii si dezvoltarii bebelusului din uterul tau.

Sursa: parents.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *