New Balance, un nou brand in AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni, cel mai mare si mai complex centru comercial din Romania, isi completeaza mixul de magazine cu New Balance, celebrul brand american de incaltaminte.

New Balance este un brand cu o istorie importanta in productia de pantofi sport si a castigat rapid notorietatea datorita calitatii si design-ului unic al produselor. Acesta este acum disponibil si clientilor din Romania in cel mai nou magazin gazduit de AFI Palace Cotroceni.

“Ne adresam persoanelor active, iubitoare de activitati in aer liber sau sport, atrase de cele mai noi tendinte in moda, iar incaltamintea pe care o comercializam se incadreaza perfect in stilul casual si poate fi accesorizata cu orice tip de outfit. In plus, fiind un magazin de tip franciza si totodata un magazin reprezentativ al brandului, cei interesati vor gasi aici toata gama de produse, de la incaltaminte sport si casual, pana la imbracaminte realizata din materiale tehnice pentru sport.”, declara reprezentantii New Balance.

In momentul de fata, AFI Palace Cotroceni  reuneste sub acelasi acoperis cel mai mare numar de magazine din Romania si isi continua strategia de extindere si diversificare a brandurilor, aducand in permanenta elemente de noutate, de la nume importante din industria modei, pana la atractii dedicate timpului liber.

Pentru mai multe informatii despre evenimentele din AFI Palace Cotroceni, puteti accesa pagina de web www.aficotroceni.ro  sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *