Despre noi

Bine ai venit pe cool-baby.ro. Esti insarcinata? Sa fie intr-un ceas bun! Asta inseamna ca in doar noua luni vei deveni mama si vei experimenta cea mai frumoasa etapa din viata ta. Bebe e pe drum, iar tu ai multe intrebari. Este momentul pentru ca tu si partenerul tau sa aflati totul despre “a fi parinte”.

Cool Baby este un site care ofera informatii de calitate, cu surse puternice, care vin in ajutorul mamelor de pretutindeni. In timpul sarcinii tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de aceasta perioada si de senzatiile noi pe care ti le ofera. Corpul tau se transforma, relatia de cuplu se schimba, asa cum de fapt, intreaga ta viata se va schimba. Copilul tau te va face sa intelegi ca totul se schimba in bine! Informatia pe care o primesti din partea echipei noastre pretinde ca poate raspunde la multe intrebari pe care le ai. Este momentul ca tu si partenerul tau sa cunoasteti unele din calitatile pe care le au produsele sau obiectele despre care inainte nu stiai nimic, dar care, de acum, vor face parte din viata voastra de familie de zi cu zi. Incepe una din etapele cele mai intense din viata ta!

Informatiile oferite sunt generale si au caracter educational si/ sau de divertisment. Intregul continut, inclusiv sfaturile medicilor si alte indemnuri relationate cu sanatatea sau profesia, ar trebui sa fie considerate doar o opinie, acestea nu au caracterul de a substitui sfaturile avizate ale medicilor sau specialistilor in parenting. Cauta intotdeauna sfatul medicului, legat de orice intrebare pe care o ai in ceea ce priveste sanatatea micutului tau, sanatatea ta sau a altora.

Au fost depuse eforturi pentru a asigura acuratetea informatiilor din aceasta publicatie, iar editorii nu isi asuma responsabilitatea de raspundere pentru posibile erori, omisiuni sau consecinte rezultate din dependenta de informatii fata de aceasta publicatie. Punctele de vedere exprimate nu substituie un sfat avizat.

Toate drepturile asupra site-ului www.cool-baby.ro aparţin acestuia. Reproducerea integrală sau parţială a textelor sau a ilustraţiilor din orice pagină a site-ului www.cool-baby.ro este posibilă numai cu acordul prealabil scris. Pirateria intelectuală se pedepseşte conform legii.