Ce cadou sa ii oferi bebelusului cu ocazia zilei de 1 iunie

Un material de: Anca Palade

1 iunie, in traditia romaneasca, este considerata a fi ziua copilului, ocazie cu care cei mici se bucura de cadouri si de o atentie deosebita. Daca nu stii ce sa ii cumperi bebelusului tau, te invitam sa te inspiri din ideile noastre de cadouri pentru 1 iunie.

Centru de activitati

Un prim cadou pe care ti-l propunem este un centru de activitati pentru bebelusi, care cu siguranta ii va fi pe plac micutului tau. Aceste centre de activitati pot dispune de o serie de jucarii si caracteristici care sa contribuie la dezvoltarea simturilor bebelusului. De asemenea, centrul de activitati reprezinta o modalitate prin care copilasul isi va petrece timpul intr-o maniera distractiva, dar si educativa care va ajuta la dezvoltarea imaginatiei si creativitatii. Asadar, un prim cadou la care ai putea apela cu ocazia acestei zile este centrul de activitati. Studiaza piata si vezi care dintre modele se potriveste bebelusului tau.

Salteluta de joaca

Salteluta de joaca este un alt cadou pe l-ai putea cumpara bebelusului tau cu aceasta ocazie. Aceste saltelute se pot utiliza chiar din primele luni de viata ale bebelusului si dispun de arcade frumos colorate cu diverse jucarii, care contribuie la devoltarea simturilor si imaginatiei copilului. De asemenea, unele saltelute de joaca dispun de jucarii pentru dentitie care au rolul de a ameliora durerile suferite de bebelus atunci cand apar primii dintisori. Fiecare salteluta este unica in felul ei si dispune de anumite caracteristici, motiv pentru care este indicat sa studiezi piata si sa alegi acel model care se potriveste cel mai bine copilasului.

Lampa proiector

Daca deja ai cumparat produsele anterior prezentate, iti propunem sa ii cumperi bebelusului o lampa proiector care sa ii vegheze somnul si sa creeze o atmosfera de poveste in camera micutului. Aceasta lampa de veghe proiecteaza pe perete stele, planete, lumini sau alte forme care au rolul de a oferi bebelusului o priveliste relaxanta si placuta. Totodata aceste lampi dispun de regula de functie muzicala cu sunete din natura sau cantece pentru bebelusi, extrem de utile in cazul sesiunilor de plans.

Asadar, precum ai putut observa, poti opta pentru diferite cadouri pe care sa i le oferi bebelusului cu ocazia zilei de 1 iunie. Noi iti propunem sa alegi un articol pentru bebelusi care sa contribuie la dezvoltarea micutului, dar sa ii si ofere momente de distractie. Nimic nu este mai placut decat un zambet a unui copilas fericit!

Tu ce cadou ii cumperi bebelusului tau de 1 iunie?

Foto: weheartit.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *